Wij zijn super enthousiast over jullie concept. Met name de uitwerking van de huiskerk, super waardevol. Wij zijn bewoners uit Beijum en vanuit verschillende kerken organiseren we drie keer in de maand de Meet Up. Een viering, waarbij we 1x daarvan naar ‘buiten’ gaan. Zoals afval prikken. Meer info: https://www.bijhem.net

Super enthousiast over jullie concept.

Ik was heel erg enthousiast!!! De routekaart kon ik gebruiken. En juist dat naar buiten toe treden vind ik erg positief en mooi aan ‘het concept’. Ik denk echt dat het de toekomst is! Dank jullie wel voor het delen. En dank dat dit werk wordt gedaan!! Ik bid ervoor! En zal dit blijven doen.

Juist dat naar buiten toe treden vind ik erg positief

Thuis kerk zijn met het hele gezin. Voor wie nu niet meer met z’n allen naar de kerk kan en voor wie op zoek is naar een andere vorm van kerk-zijn. Elke maand een uitgewerkt, supersimpel programma met eten, een activiteit, gespreksvragen en een idee om voor je omgeving van betekenis te zijn.

Mooi en vernieuwend initiatief

Het leuke aan De Huiskerk vinden wij dat het diverse thema’s en opdrachten heeft. De opdrachten verschillen in niveau en daardoor kan iedereen goed meekomen.

 

Diverse thema’s en opdrachten

Wij zijn net begonnen met De Huiskerk en zijn helemaal enthousiast. We zijn kerk op een leuke manier, waarbij iedereen actief mee kan doen.

Als gezin komen wij dichter bijelkaar